Gemakkelijk betalen bij Maatjes Events!

We hebben er al vaak feedback over gekregen: het betalen van de Maatjes Events, het is zo lastig dat het sommige maatjes niet lukt. Gelukkig hebben we dit kunnen oplossen!

Betaal makkelijk en snel via onze website

Voorheen als je gereserveerd had voor een Maatjes Event moest je dit bedrag handmatig overboeken naar onze rekening. Dit zorgde soms voor verwarring en was niet gebruiksvriendelijk. Gelukkig hebben we een oplossing kunnen vinden! Vanaf nu is het mogelijk om de reserveringen te betalen via iDeal! Deze online betaalmogelijkheid is bij vrijwel iedereen bekend en is heel erg gemakkelijk in gebruik.

Maar er is meer!

We voegen niet alleen iDEAL toe aan onze betaalmogelijkheden. Vanaf vandaag kun je betalen via de volgende mogelijkheden:

  • iDEAL
  • Bancontact (België)
  • PayPal
  • Handmatige bankoverschrijving

Kies zelf welke mogelijkheid jij prettig vind om de betaling van jouw reservering te voldoen. Keuze genoeg toch?

Ik heb gereserveerd maar kan helaas niet deelnemen. Hoe ontvang ik nu mijn geld terug?

Volgens onze algemene voorwaarden kun je de reservering annuleren tot 7 dagen voor aanvang van het event. Wanneer dit het geval is boeken we de kosten terug via dezelfde weg als dat je betaald hebt. Als je dus hebt betaald via iDEAL ontvang je het ook op deze manier terug. Betaal je via bijvoorbeeld PayPal? Dan ontvang je het via deze weg terug. Wel zo makkelijk natuurlijk! We hopen dat deze functionaliteit bijdraagt aan het gebruikersgemak om deel te kunnen nemen aan onze events. Maar natuurlijk moeten we nog eventjes geduld hebben tot we deze (eindelijk) weer mogen organiseren!