Onze meest gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons een Messengerbericht sturen via de oranje ballon, rechts beneden op deze pagina.

Maatjes in Limburg is gericht op mensen die een platform zoeken voor vrienden te vinden. Wij faciliteren een veilige omgeving, waar je op zoek kunt naar een maatje voor het leven. De community is er voor iedereen die dit zelfstandig kan vanaf de leeftijd van 16 jaar oud. 

We hebben twee groepen. Als je klikt op de naam van de groep, kom je hier direct bij uit. 

Maatjes in Limburg (vanaf 18 jaar en ouder)

Jongeren Maatjes in Limburg (vanaf 16 jaar tot 30 jaar)

Nee, Maatjes in Limburg is voor iedereen gratis toegankelijk. Je hebt alleen een Facebookaccount nodig om deel te kunnen nemen. 

Als je lid wilt worden van onze community stellen we een aantal eisen aan jouw Facebookprofiel. Zo houden we onze omgeving veilig en voorkomen we een onprettige sfeer. 

    • Je Facebookprofiel moet tenminste 6 maanden oud zijn;
    • Geheel afgeschermde profielen worden niet toegelaten;
    • Het moet zichtbaar zijn dat jouw profiel actief wordt gebruikt. Denk hierbij aan een profielfoto, gedeelde openbare berichten of bijvoorbeeld een openbaar ingevulde woonplaats. 

Maatjes in Limburg werkt samen met verschillende organisaties. Benieuwd wie dat zijn? Je kunt ze hier vinden. Wil jij ook met ons samenwerken? Neem dan gerust contact met ons op. 

Je kunt ons kantoor bezoeken elke 3de vrijdag van de maand. Je kunt je melden bij de receptie en vragen naar Maatjes in Limburg. 

Boschstraat 21, 6211 AS Maastricht