Zó houden we onze community veilig voor iedereen.

Deelnemen aan onze community betekend ook dat je onze groepsregels respecteert. We willen er met deze regels voor zorgen dat iedereen zich prettig voelt binnen onze community. 

Download hier de groepsregels voor Facebook en onze chatgroep(en)

Heb je nog vragen? We helpen je graag, neem gerust contact met ons op
 

Veelgestelde vragen van onze maatjes

In onze Facebookgroep staan de uitnodigingen voor de chatgroepen. Deze staan onder het kopje “aankondigingen“.

Je kunt de link enkel openen wanneer je al lid bent van onze community. De chatgroepen zijn exclusief voor onze maatjes.

Graag zelfs!  We vinden het leuk als je een bericht wilt plaatsen op onze tijdlijn. Zorg er wel voor dat de berichten voldoen aan onze groepsregels.

Als je bericht hier niet aan voldoet, wordt deze afwezen. We voorzien je altijd van feedback wanneer we een bericht afwijzen. 

In verband met de landelijke maatregelen tegen het coronavirus, organiseren we op dit moment geen Maatjes Events. We hopen dat we deze in de toekomst snel weer mogen organiseren. 

Maatjes in Limburg streeft er elke dag naar om een veilige community aan te bieden. We maken een inschatting of een Facebookprofiel bij ons thuishoort of niet. Toch kan het helaas voor komen dat leden zich niet houden aan onze groepsregels. Maak hiervan direct een melding bij ons. Onze contactinformatie kun je hier terugvinden.

Heb je er behoefte aan om te spreken met een vertrouwenspersoon? Stuur dan een e-mail naar: vertrouwenspersoon@maatjesinlimburg.nl