Meer dan een community!

We zijn er trots op dat we een laagdrempelige community aanbieden voor de inwoners van Limburg. Maar we doen meer dan dat. We faciliteren namelijk ook chatgroepen en onze eigen Maatjes Events.

Chatgroepen*
Als community bieden we onze eigen chatgroepen aan. Deze worden dagelijks gemonitord om de sfeer en veiligheid te waarborgen. Toegang tot de deze chatgroepen is enkel mogelijk als je ook lid bent van één van onze Facebookgroepen. Wil je deelnemen aan een chatgroep? Check dan deze link waar we uitleggen hoe je hieraan kunt deelnemen.

Maatjes Events*
Ons succes zit mede in onze events, Maatjes Events welteverstaan. We organiseren ze maandelijks door geheel Limburg. Van een gezellige wandeling tot een barbecue bij één van onze maatjes thuis. Ook mogen onze leden zelf activiteiten organiseren of een oproep plaatsen om bijvoorbeeld samen naar het theater te gaan. Deelnemen aan de events is niet verplicht. Het is een aanvulling op onze community, om het zo makkelijker te maken een nieuw maatje te vinden. We doen er alles aan om de kosten per event zo laag mogelijk te houden, let wel dat je deze zelf dient te betalen.

Onze chatgroepen en Maatjes Events is exclusief voor onze leden.