Maatjes Kaartjes Service

Als je jarig bent of je kunt wel een hart onder de riem gebruiken, is een kaartje in de bus altijd welkom. Daarom hebben we Maatjes Kaartjes Service in het leven geroepen!

Het moment dat je in de brievenbus een kaartje vindt en je afvraagt van wie deze kan zijn, die momenten hebben we nog véél te weinig in ons leven. Iedereen feliciteert elkaar online tegenwoordig en dat is saai dachten wij! 

Als je een maatje van onze community bent en je opgeeft via deze website, zorgen wij ervoor dat je op je verjaardag een leuke kaart ontvangt namens alle maatjes.

Wil jij je ook opgeven? Vul dan hieronder het formulier in. Vanaf de eerstvolgende verjaardag ontvang jij van ons een verjaardagskaartje in de bus!

Bescherming van jouw gegevens

We realiseren ons dat wanneer je je hier opgeeft voor MKS, wij kwetsbare gegevens van jou ontvangen. We slaan deze dan ook veilig op in ons systeem. Deze worden nooit gedeeld met derden en zijn niet toegankelijk voor andere maatjes.

Controle

Wanneer het moment daar is dat je jarig bent controleren wij of je nog steeds een maatje bent van onze community. Mocht het onverhoopt zo zijn dat je niet meer lid bent dan zullen wij je géén kaartje sturen en jouw gegevens in ons systeem verwijderen.