Ons doel

Wij strijden samen, tegen eenzaamheid! Door een laagdrempelige community in Limburg (Nederland) aan te bieden, is het voor iedereen met een Facebookaccount makkelijk om zich bij ons aan te sluiten. Onze groep Maatjes in Limburg is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder. Onze groep Jongeren Maatjes in Limburg is speciaal gericht op inwoners van Limburg tussen de 16 en 30 jaar oud.


Eenzaamheid
Eenzaamheid kent geen leeftijd of gezicht. Het kan iedereen overkomen. Of je nu fulltime werkt of door ziekte thuis zit. Het heeft vaak te maken met veranderingen in jouw situatie. Misschien ben je gescheiden of verhuisd naar Limburg. In beide gevallen verlies je dan vaak vrienden, of de vriendschap verwaterd. Bij ons kun je eraan werken om weer een sociaal leven op te bouwen. Je mag bijvoorbeeld deelnemen aan onze chatgroepen, zo wordt de drempel lager om nieuwe maatjes in het echt te ontmoeten.

Een veilige omgeving
We bieden een veilige en betrouwbare community. Onze beheerders monitoren dagelijks onze Facebook- en chatgroepen. We screenen de Facebook profielen die zich willen aansluiten bij ons zodat het een veilige en prettige omgeving blijft voor hen die op zoek zijn naar een nieuw maatje.

 

Onze doelgroep.
Onze community is gericht op mensen die zelfredzaam zijn. We begeleiden onze doelgroep niet bij het vinden van een maatje. Natuurlijk hebben wij er geen bezwaar tegen als je met een sociaal werker ons platform gebruikt, om zo jouw sociale leven een boost te geven.

Direct lid worden?

Klik dan hier om onze community direct te bezoeken en je lidmaatschapsaanvraag bij ons in te dienen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *