Wij strijden samen, tegen eenzaamheid!

Wij bestaan uit twee besloten Facebookgroepen namelijk: 

Maatjes in Limburg Jongeren Maatjes in Limburg

De groepen zijn voor Limburgers die in Nederland wonen of hier regelmatig verblijven. We richten ons op zelfstandige mensen in de maatschappij, die een platform zoeken om vrienden te kunnen maken.

Maatjes in Limburg is opgericht op 11 september 2019. In minder dan één jaar tijd hebben we meer dan 500 leden bereikt! We tonen hiermee aan dat eenzaamheid in Limburg, een onderbelicht onderwerp is. Maatjes in Limburg wilt hier graag verandering in brengen. We willen samen strijden tegen eenzaamheid! 

Maatjes in Limburg

Onze Facebookgroep Maatjes in Limburg is een community voor Limburgers die zich eenzaam voelen. Leden vanaf 18 jaar en ouder zijn hier van harte welkom. Wil je deze groep bezoeken? Klik dan op het Facebook-logo.

Jongeren Maatjes in Limburg

Onze Facebookgroep Jongeren Maatjes in Limburg is een community voor Limburgers vanaf 16 tot 30 jaar oud. Wil je deze groep bezoeken? Klik dan op het Facebook-logo.

WhatsApp

Soms is het fijn om even je verhaal kwijt te kunnen, samen praten over van allerlei onderwerpen. Daarom biedt Maatjes in Limburg vier eigen WhatsAppgroepen met elk hun eigen doelgroep. Wil je hier meer over weten? Klik dan op het WhatsApp-logo.

Maatjes Events

Onze kracht en succes zit in de Maatjes Events. Als je eenzaam bent heb je natuurlijk behoefte aan sociale contacten. Benieuwd naar onze events? Klik dan op het icoon hierboven.